Sectoren

avery dennison industries

Reclame en promoties

Of u nu op zoek bent naar eenvoudig aan te brengen raammaterialen op korte termijn, vinylgraphics of algemene bebording voor binnen- en buitengebruik, onze oplossingen omvatten alle niveaus van duurzaamheid en verschillende bedrukbare opties.


Architectuur en gebouwen

Onze grote verscheidenheid aan tapes biedt bouwprofessionals duurzame, niet-zichtbare oplossingen, en onze architectonische afwerkingen en graphics verbeteren de esthetiek.


Consumentenartikelen

Onze innovaties op het gebied van verpakking en labeling bieden end-to-end oplossingen om merken uit alle branches te helpen een sterk statement te maken bij de consument.


Elektronica

Onze extra lichte en dunne kleefmiddelen voldoen aan steeds strenger wordende industrie-eisen voor elektronische apparaten.
Overheid

Onze reflecterende materialen verhogen de veiligheid van hulpverleners dankzij goede zichtbaarheid bij weinig verlichting en goede bestendigheid tegen weersomstandigheden en slijtage. 
 


Detailhandel

Onze oplossingen voor de kleinhandel zijn ontworpen om de zichtbaarheid van de toeleveringsketen en procesverbetering te verbeteren, terwijl de snelheid, nauwkeurigheid en productiviteit voor omnichannel-retailactiviteiten wereldwijd worden verhoogd.


Toeleveringsketen en logistiek

We leveren end-to-end track-en-tracemogelijkheden die procesverbeteringen vergemakkelijken, arbeidskosten beheersen, de kans op diefstal of vervalsing verminderen en voorraadbeheer reguleren.

Branding voor kleding en schoenen

We werken samen met 's werelds grootste merken en detailhandelaars om oplossingen te leveren die uitbreidingen van hun merken worden: van grafische tickets, tags en labels tot externe versieringen en verpakkingen: er is een product dat perfect aan elke behoefte voldoet.


Automotive

We hebben oplossingen ontwikkeld om voortdurend hogere normen op het gebied van comfort, veiligheid en design te bereiken en voor al uw behoeften op het gebied van autotoepassingen.


Duurzame goederen en apparatuur

We produceren een reeks duurzame oplossingen, gemaakt om te presteren in verschillende vijandige omgevingen, temperaturen en toepassingen.


Voedsel

Onze reeks oplossingen voor de voedingsindustrie omvat labeling van voedingsmiddelen, naleving en RFID-voorraadbeheer om voedselveiligheid, kostenreductie, afvalminimalisatie en een efficiëntere toeleveringsketen te helpen waarborgen.


Medisch en gezondheidszorg

Onze duurzame en functionele kleefstoffen voor medische en gezondheidszorgbehoeften zijn ontworpen om de resultaten van de patiënt, de werking van de faciliteit en de aflevering van recepten te verbeteren.


RFID

Als 's werelds grootste UHF RFID-partner brengt Avery Dennison RFID geavanceerde efficiëntie, betrouwbaarheid en nauwkeurigheid naar de wereldwijde toeleveringsketens van onze klanten met onze toonaangevende oplossingen en technologieën.


Vervoer

Wij vervaardigen verschillende folies en apparatuur voor allerlei transporttoepassingen om de veiligheid van passagiers en operators te waarborgen en leven daarbij alle industrienormen na.