Technologieën

 

Kerncapaciteiten

Gestimuleerd door een nieuwsgierige geest, nieuwe uitdagingen op de markt en de positie van Avery Dennison als wereldleider in de materiaalwetenschappenbranche ontwikkelen en verruimen wij onze kerncapaciteiten terwijl we nieuwe materiaalinnovaties en -oplossingen introduceren voor fabrikanten, handelaren en consumenten over de hele wereld.

Aangepaste productiediensten

Avery Dennison Medical heeft meer dan 40 jaar ervaring in contractproductie met gecertificeerde ISO 13485-kwaliteitssystemen en cleanrooms. We bieden een breed scala aan contractproductiediensten, waaronder precisiecoating, snelle prototypes en beperkte verwerkingsmogelijkheden. Onze precisieapparatuur en gecontroleerde systemen zijn ideaal gepositioneerd om zelfklevende, gecoate materialen van medische kwaliteit te produceren die voldoen aan strenge specificaties voor markten over de hele wereld.

Vinylfolies

Onze ondoorzichtige vinylfolies bieden een scala aan mogelijkheden voor bebording. Zowel onze Supercast- als High Performance-folies bieden zeer flexibele en duurzame folies voor bebording binnen en buiten, met het uitgebreidste kleurenpalet binnen de branche.

Digitaal afdrukbare folies

Avery Dennison zet de norm ten aanzien van grafische ontwerpen van vinyl en voertuigwraps voor de hele wereld. Onze portfolio van digitaal bedrukbare folies omvat Supercast digitale kleurengraphics met onze MPI 1105 Opaque-serie, de volgende generatie digitale Supercast-folie voor afbeeldingen op voertuigen.

Intelligente labels

De Intelligente labels van Avery Dennison zijn een reeks IOT-ondersteunende technologieën die de productgeschiedenis authenticeren, tracking- en voorraadoplossingen bieden en rijkere consumentenontmoetingen oproepen. In een wereld van big data en enorme hoeveelheden informatie helpen Intelligente labels om zekerheid te creëren en te laten zien hoe een verbonden wereld een betere wereld kan worden, vol met betere mogelijkheden.

Intelligente oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Freshmarx® Intelligente oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie maken arbeidsefficiëntie, voedselveiligheid en duurzaamheid mogelijk en verbeteren de consumentenervaring. Door gebruik te maken van de kracht van nauwkeurige, gedeelde gegevens in de hele toeleveringsketen van de voedselindustrie hebben we oplossingen gecreëerd die Freshmarx IoT-apparaten, Freshmarx Softwareoplossingen en Freshmarx Voorraad- en aangepaste benodigdheden combineren.

Intelligente fulfillment-oplossingen

Monarch® Intelligente fulfillment-oplossingen maken nauwkeurigheid, snelheid, arbeidsefficiëntie en duurzaamheid mogelijk door gebruik te maken van de kracht van nauwkeurige, gedeelde gegevens in de hele toeleveringsketen voor een betere consumentenervaring door oplossingen te creëren die IoT-apparaten, applicaties, identificatieoplossingen en services combineren.

Intelligente oplossingen voor de detailhandel

Onze Monarch® Intelligente oplossingen voor de detailhandel verbeteren de efficiëntie, vergroten de marges, verminderen afval en verbeteren de consumentenervaring in de hele wereldwijde toeleveringsketen tot aan de winkel.

Microreplicatie

We gebruiken onze expertise op het gebied van microreplicatie om hoogontwikkelde optische films te maken die licht geleiden voor optimale reflectie, evenals optische films die het brekingslicht maximaliseren door het in de gewenste richting te sturen.

Tapes en kleefmiddelen voor geluids- en trillingsbeheer

Avery Dennison biedt geluiddempende en trillingsdempende tapes en lijmoplossingen die ingenieurs kunnen helpen de geluids- en trillingshardheid in hun producten te verminderen. Ze zijn effectief voor een breed scala aan omstandigheden, waaronder substraten met een lage oppervlakte-energie zoals schuimen en vilten met open cellen; omgevingen met hoge en lage temperaturen; en blootstelling aan chemicaliën, UV en weer.

Gegoten bevestigingsoplossingen voor nauwkeurige injectie en extrusie

Onze technologieën worden gebruikt in talloze toepassingen: van draagbare tagging-opzetstukken voor in de detailhandel tot geautomatiseerde, nauwkeurige bevestigingsmiddelen voor de assemblage van verpakkingen. We zijn een leider in de materiaalwetenschappen en commercialisering. Als zodanig proberen we de mogelijkheden van onze producten voortdurend uit te breiden en nieuwe oplossingen te leveren aan fabrikanten, merken en detailhandelaars wereldwijd.

Drukgevoelige kleefmaterialen

Een Avery Dennison-product lanceerde de drukgevoelige industrie en onze producten blijven een pionier in de toekomst van verpakkingen. In vrijwel elk segment beschermen, informeren, decoreren en engageren onze producten. Ze integreren het materiaal in het digitale. Ze maken efficiëntie mogelijk. Ze zijn toekomstgericht en worden steeds duurzamer. Wat uw branche-, applicatie- of ontwerpuitdagingen ook zijn, uw volgende label – en de toekomst van het labelen – begint hier.

 

Opkomende technologieën

Onze jarenlange ervaring met het creëren van een breed spectrum aan lijmen en continu onderzoek en ontwikkeling stellen ons in staat om te innoveren. Dit zijn enkele hoogtepunten van onze ontwikkelende technologische vaardigheden.

Visualisatie van autowraps

Neem het giswerk weg bij het kiezen van een voertuigwrap. Ons visualisatiehulpmiddel voor autowraps heeft meer dan 120 verschillende kleuren, met eindeloze mogelijkheden voor het testen van onze Supreme Wrapping Film en Conform Chrome Series-producten.

Freshmarx® Intelligente voedingsmiddelen –
Freshmarx Centraal labelingsysteem

Het Freshmarx Centraal systeem van oplossingen, onderdeel van het Freshmarx EcoSystem, maakt een echt verbonden keuken mogelijk als een uitgebreide back-of-house, Android OS datamanagement- en printoplossing. Prepareer en label voedselproducten, bekijk trainingsvideo's, bekijk recepten, bewaak koelere temperaturen en verifieer checklists.

Monarch® Intelligente oplossingen
Avery Dennison Pathfinder® 6059

De Pathfinder 6059 mobiele printer, aangedreven door het Android-besturingssysteem, maakt niet alleen scannen, printen en aanbrengen van labels mogelijk, maar heeft ook een optie voor RFID-codering...alles in één draagbaar apparaat.

Deal voor namen en nummers met de
Premier League

Avery Dennison is de nieuwe officiële leverancier van namen, nummers en mouwbadges voor de Premier League. De overeenkomst legt de nadruk op technologie en duurzaamheid: Avery Dennison gaat print- en robottechnologie gebruiken om de efficiëntie en duurzaamheid te verhogen door minder afval te gebruiken, inkt op waterbasis te gebruiken en een gesloten-lusconfiguratie te creëren waarbij de kunststoffen voor de toepassing van het product worden verzameld en opnieuw de toeleveringsketen binnenkomen.

Duurzame labeling-oplossingen

Meer merken zetten stappen in de richting van duurzame verpakkingen, zodat ze aan de vraag van de consument kunnen voldoen, de regelgeving voor kunnen blijven en het milieu kunnen verbeteren, vooral als het gaat om verpakkingen voor eenmalig gebruik. De materialen in onze ClearIntent™-portfolio maken het gemakkelijk om de milieu-impact van verpakkingen te verbeteren zonder concessies te doen aan de prestaties – en in veel gevallen zonder meer te betalen.

Wiliot

Wiliot heeft halfgeleiders uitgevonden die zichzelf draadloos van stroom voorzien door omgevingsenergie te halen uit mobiele, wifi- en Bluetooth-netwerken. Naast het doen van een strategische investering in het bedrijf, delen de Intelligent Labels van Avery Dennison ook hun productie-expertise om Wiliot te helpen zijn technologie op grote schaal te produceren.

 

Creatieve showcase

We innoveren continu om slimmere oplossingen te bieden aan de klanten en industrieën die we bedienen. Ontdek onze nieuwste creatieve wereldwijde verpakkingstrends en technologisch geavanceerde klantoplossingen.