Over ons

Avery Dennison (NYSE: AVY) is een wereldwijd materiaalwetenschappelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en vervaardigen van een grote verscheidenheid aan labeling en functionele materialen.

De producten van het bedrijf, die in bijna elke grote industrie worden gebruikt, omvatten drukgevoelige materialen voor labels en grafische toepassingen; tapes en andere hechtoplossingen voor industriële, medische en detailhandeltoepassingen; labels en versieringen voor kleding; en oplossingen voor radiofrequentie-identificatie (RFID) die kleding voor de detailhandel en andere markten bedienen. Het bedrijf heeft meer dan 35.000 werknemers in meer dan 50 landen. De gerapporteerde omzet in 2021 bedroeg USD 8.4 miljard.Ons wereldwijde bereik

35.000+
Medewerkers
50+
Landen
100+
Operaties
6
Continenten


 


 

Duurzaamheid

In ons bedrijf en over de hele wereld vinden onze medewerkers, leveranciers en klanten nieuwe manieren om een positieve kracht te zijn. Blijvende verandering vereist inzet en een bijdrage van iedereen. Terwijl we werken aan onze duurzaamheidsdoelen voor 2025, denken we groter en hoger, door onze samenwerkingsgeest, passie voor innovatie en technische expertise toe te passen om onze activiteiten, onze producten, onze industrie en uiteindelijk onze wereld te transformeren.

De Avery Dennison Foundation en maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Avery Dennison Foundation bevordert onderwijs, duurzaamheid en emancipatie van vrouwen in de samenlevingen waar Avery Dennison-werknemers wonen en werken en stimuleert de betrokkenheid van werknemers op een inventieve en innovatieve wijze. Hierdoor wordt de kwaliteit van leven voor de mensen in de samenlevingen verbeterd.

Leiderschap

Het Avery Dennison Company Leadership Team bestaat uit vooraanstaande en getalenteerde professionals die substantiële ervaring en expertise in de echte wereld inbrengen bij het realiseren van onze bedrijfsvisie.

Bedrijfsgeschiedenis

Onze geschiedenis

Het verhaal van Avery Dennison begint in 1935, met slechts een paar reserveonderdelen, een heel slim idee en een lening van USD 100. Ray Stanton ('Stan') Avery, een bediende in Los Angeles, bedacht een slimmere manier voor winkels om hun producten te prijzen en ging vervolgens pionieren in de labelindustrie. Met een paar eenvoudige materialen – voornamelijk gebruikte machineonderdelen en een reciprozaag – creëerde en patenteerde Stan de eerste zelfklevende, gestanste labelmachine. Zijn praktische genie zou uiteindelijk achttien patenten opleveren en Avery Adhesives vestigen als het bedrijf dat de manier kan veranderen waarop merken en bedrijven informatie leveren.

Carrières

Een loopbaan bij Avery Dennison kan het verschil maken voor uw toekomst. We hebben innovatie in ons DNA en ons bedrijf draagt bij aan een duurzamere wereld. Er is genoeg ruimte om uw loopbaan verder te ontwikkelen. Draag uw steentje bij aan een open, collectieve cultuur waarin verschil van mening wordt aangemoedigd en gerespecteerd. U hebt een wereldwijde marktleider achter u staan.